Betrouwbare loodgieter Rotterdam

Een betrouwbare loodgieter Rotterdam, hoe vind ik die?

Het kan u ook zomaar gebeuren; problemen met de CV-ketel of radiatoren, lekkage van daken of leidingwerk, rioolverstoppingen. Het komt altijd slecht uit. Dergelijke problemen wilt u dan ook graag snel en goed verholpen zien. Maar hoe vind je nu een betrouwbare loodgieter in de regio Rotterdam?

Je begint vaak met zoeken via Google naar “betrouwbare loodgieter Rotterdam” en komt al snel tot de conclusie dat ze zichzelf eigenlijk allemaal wel als betrouwbaar omschrijven. Toch zijn er enkele zaken waaraan u deze betrouwbaarheid kunt toetsen.

  • Bekijk de keurmerken en certificering van de loodgieter. Het is handig om na te gaan of een loodgieter over de juiste diploma’s beschikt. Als een loodgieter een algemene certificering ontvangt van UNETO-VNI, beschikt hij in ieder geval over alle diploma’s die een loodgieter moet hebben. Bij specialistische klussen is het handig om na te gaan of er certificaten zijn voor bijvoorbeeld watertechniek, legionellapreventie of energieprestatie. Daarnaast kan een bedrijf over diverse keurmerken beschikken, zoals bijvoorbeeld een VCA certificering, de standaard voor veilig, gezond en duurzaam werken.  
  • Een betrouwbare loodgieter is aangesloten bij een branchevereniging, zoals KvINL (Stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland) die zich vooral richt op waarborgen van kwaliteit, of UNETO-VNI, welke zich meer richt op vakmanschap en vakkennis.   Gaat er dan onverhoopt toch iets mis, kunt u terecht bij de geschillencommissie van de branchevereniging.
  • Wilt u zeker zijn dat u te maken heeft met een loodgieter uit de regio Rotterdam? Houd dan vooral het telefoonnummer in de gaten. Veel grotere bedrijven hebben nummers die beginnen met 088 of 0800 en werken vanuit een centrale. Met een 010-nummer, weet u zeker dat u te maken heeft met een loodgieter uit de omgeving Rotterdam.
  • Een betrouwbare loodgieter levert vakwerk en rekent hiervoor reële prijzen. Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is het dat vaak ook. Bij een betrouwbare loodgieter kunnen altijd vragen gesteld worden en kan er vrijblijvend prijsinformatie, of een offerte worden aangevraagd.
  • Indien er meerdere loodgieters binnen een bedrijf werken, kunnen zij ook beter 24/7 diensten aanbieden. U kunt ook nagaan of er een noodnummer beschikbaar is.
  • Bekijk ook eens goed de website van een bedrijf. Een goed verzorgde actuele website geeft duidelijke informatie over het bestaan van het bedrijf, het aantal werknemers, de keurmerken, specialisaties en er zijn verwijzingen naar referenties.

Bij Loodgieter Meijer vinden wij het van groot belang onze jarenlang opgebouwde betrouwbaarheid te waarborgen. We zijn dan ook aangesloten bij de UNETO-VNI, in het bezit van het VCA certificaat en tot slot een erkend leerbedrijf. We zijn dag en nacht bereikbaar en onze loodgieters staan 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar.

Neem voor meer informatie eens een kijkje op onze website, of neem contact op via e-mail: info@loodgietermeijer.nl, of telefoonnummer (010)4125700.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button