Over ons

Home » Over ons
Heeft u direct hulp nodig? Bel nu!

Loodgieters- en Centrale verwarmingsbedrijf Meijer B.V.

Loodgieters- en Centrale verwarmingsbedrijf Meijer B.V. Rotterdam is al sinds 1905 een begrip in Rotterdam en omgeving.
Loodgieters- en Centrale verwarmingsbedrijf Meijer B.V is een bekend en veelzijdig loodgietersbedrijf gevestigd in Rotterdam. Gespecialiseerd in badkamers, verwarmingsinstallaties, loodgieterswerk en dakbedekking.

De werkzaamheden omvatten met name onderhoud, verbouw, aanbouw en kleinschalige nieuwbouw in de woning en utiliteitssector. Meijer is aangesloten bij de VNI, het bedrijf bezit het VCA*-Certificaat en is tot slot een erkend leerbedrijf.

Er werken circa 10 vakmensen binnen het bedrijf en het werkgebied bevindt zich binnen een straal van circa 100 km binnen de vestigingsplaats Rotterdam.
In de eigen, goed geoutilleerde werkplaats worden onder meer lood-, zink en koperproducten gefabriceerd, die later op locatie worden verwerkt.
Loodgietersbedrijf Meijer onderhoudt goede contacten met woningbouwverenigingen, Administratiekantoren beheer VvE en een groot aantal gerenommeerde Aannemers.

Meijer is aangesloten bij de VNI, het bedrijf bezit het VCA*-Certificaat en is tot slot een erkend leerbedrijf.

Onze Missie

Bij Loodgieters- en Centrale Verwarmingsbedrijf Meijer B.V. Rotterdam omarmen we al meer dan een eeuw onze missie om hoogwaardige loodgieters- en verwarmingsdiensten te leveren aan onze gewaardeerde klanten in Rotterdam en omgeving. Ons erfgoed, dat teruggaat tot 1905, weerspiegelt onze toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid.

Waarom voor ons kiezen?

Ervaren Vakmanschap, Persoonlijke Service – Ontdek waarom wij de juiste keuze zijn voor al uw loodgietersbehoeften.

Met spoed een loodgieter nodig? - 24/7

Directe Hulp bij Loodgietersnood – Bereikbaarheid rond de klok voor uw dringende situaties.

Call Now Button