Diensten

Home » Diensten
Heeft u direct hulp nodig? Bel nu!

CV-ketel werkzaamheden

01.
Bij Loodgieter Meijer zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige diensten met betrekking tot CV-ketels. Onze ervaren vakmensen staan klaar om u te ondersteunen bij onderhoud, reparaties en installaties van CV-ketels, ongeacht het merk of model. Lees meeer..
CV werkzaamheden

Dakwerkzaamheden

02.
Bij Loodgieter Meijer bieden we gespecialiseerde diensten op het gebied van dakwerkzaamheden. Ons ervaren team staat klaar om uw dak te onderhouden, repareren of vervangen met aandacht voor duurzaamheid en vakmanschap. Lees meeer..
Dakwerkzaamheden

Bitumineuze dakbedekking Rotterdam

03.
Bent u spaarzaam met uw daken en wilt u deze in topconditie houden? Dan is bitumineuze dakbedekking voor u een uitstekende en voordelige oplossing. Zowel voor de platte dak als een dak met lichte helling. Lees meeer..

Lood-en zinkwerk Rotterdam

04.
Bij Loodgieter Meijer bent u aan het juiste adres voor al uw lood- en zinkwerk in Rotterdam. Wij gaan vakkundig aan de slag en dragen zorg voor de reparatie, onderhoud en vervanging van al uw lood en zinkwerken aan uw dak, gevels en schoorstenen. Lees meeer..

Gas werkzaamheden

05.
Bij Loodgieter Meijer nemen we gaswerkzaamheden serieus. Ons ervaren team van gecertificeerde vakmensen staat klaar om uw gasinstallaties te onderhouden, repareren en installeren met de hoogste prioriteit voor veiligheid en vakmanschap. Lees meeer..
Gas werkzaamheden

Rioolwerkzaamheden

06.
Bij Loodgieter Meijer weten we dat een goed functionerend riool essentieel is voor het comfort en de hygiëne van uw woning of bedrijf. Ons gespecialiseerde team staat klaar om verschillende rioolwerkzaamheden uit te voeren, van inspectie tot reparatie, om ervoor te zorgen dat uw rioolsysteem optimaal blijft functioneren. Lees meeer..
Rioolwerkzaamheden

Sanitair

07.
Bij Loodgieter Meijer begrijpen we dat sanitaire voorzieningen een cruciaal aspect zijn van uw woning of bedrijf. Ons toegewijde team van vakmensen staat klaar om diverse sanitaire werkzaamheden uit te voeren, variërend van installaties tot reparaties, om ervoor te zorgen dat uw sanitair optimaal functioneert. Lees meeer..
Sanitair werkzaamheden

Verwarming

08.
Wij staan garant voor hoogwaardige verwarmingsservices. Ons ervaren team van vakmensen staat klaar om te zorgen voor een comfortabele en energiezuinige verwarming in uw woning of bedrijf. Lees meeer..
Verwarming werkzaamheden

Met spoed een loodgieter nodig? - 24/7

Directe Hulp bij Loodgietersnood – Bereikbaarheid rond de klok voor uw dringende situaties.

Call Now Button