Bitumineuze dakbedekking Rotterdam

Home » Bitumineuze dakbedekking in Rotterdam
Heeft u direct hulp nodig? Bel nu!

Bitumineuze dakbedekking

Bent u spaarzaam met uw daken en wilt u deze in topconditie houden? Dan is bitumineuze dakbedekking voor u een uitstekende en voordelige oplossing. Zowel voor de platte dak als een dak met lichte helling.

Wij zijn oa. werkzaam in de regio’s:

  • Rotterdam Zuid
  • Rotterdam Kralingen
  • Hillegersberg
  • Ommoord
  • Crooswijk
  • Alexanderpolder
  • Schiebroek.

Wat is bitumineuze dakbedekking?

Bitumineuze dakbedekking is een speciale vorm van dakbedekking dat voor watervaste bescherming zorgt voor uw daken. Deze vernuftige toepassing rekent direct af met uw lekkage probleem. Hierdoor hoeft u zich niet te richten op loodgieters die uw daklekkage aanpakken, maar kunt u dit snel en eigenhandig te lijf gaan door uw huis van een waterdichte laag te voorzien.

Bespaar op uw dak

Dankzij de brede kennis en jarenlange ervaring van loodgietersbedrijf Meijer met bitumineuze dakbedekking is er veel mogelijk voor allerlei verschillende dakvormen. Er zijn verschillende soorten bitumineuze dakbedekkingen, laat u daarom adviseren over de beste keuze die u kunt maken op basis van ondergrond, belasting en kwaliteit van de dakbedekking. Ook hier geldt dat het vakkundig aanbrengen essentieel is voor een duurzaam en waterdicht dak.

Meijer is aangesloten bij de VNI, het bedrijf bezit het VCA*-Certificaat en is tot slot een erkend leerbedrijf.

Neem Contact Op Voor Dakzorg op Maat

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Ontdek de voordelen van hoogwaardige bitumendak met de expertise van Loodgieters- en Centrale Verwarmingsbedrijf Meijer B.V. Rotterdam. Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies en betrouwbare dienstverlening.

Waarom Kiezen Voor Onze Bitumineuze Dakbedekking?

Met spoed een loodgieter nodig? - 24/7

Directe Hulp bij Loodgietersnood – Bereikbaarheid rond de klok voor uw dringende situaties.

Call Now Button