Lood-en zinkwerk Rotterdam

Home » Lood-en zinkwerk Rotterdam
Heeft u direct hulp nodig? Bel nu!

Lood-en zinkwerk Rotterdam

Bij Loodgieter Meijer bent u aan het juiste adres voor al uw lood- en zinkwerk in Rotterdam. Wij gaan vakkundig aan de slag en dragen zorg voor de reparatie, onderhoud en vervanging van al uw lood en zinkwerken aan uw dak, gevels en schoorstenen.

Wij zijn oa. werkzaam in de regio’s:

  • Rotterdam Zuid
  • Rotterdam Kralingen
  • Hillegersberg
  • Ommoord
  • Crooswijk
  • Alexanderpolder
  • Schiebroek.

Een dak boven het hoofd behoort tot een van onze eerste levensbehoeftes en daarom mogen daken zeker wat aandacht krijgen. Deze worden immers blootgesteld aan zon, regen en vorst waardoor zinken goten flink kunnen slijten.

Omdat loodwerk duurzaam materiaal is kan het daardoor snel zijn kwaliteit verliezen. Door de jaren heen kan het materiaal steeds dunner worden en uiteindelijk scheuren. Versleten zink en loodwerk leidt tot lekkage en heeft u alle voorkomende waterproblemen binnen uw huis aan uw daken te verwijten.

Loodgieter Meijer rekent af met tekortkomingen van al uw lood en zinkwerk en gaat vakkundig aan de slag. Zowel het repareren als het plaatsen, onderhouden en vervangen zit bij onze service inbegrepen. Wij gaan met jarenlange kennis zorgvuldig te werk en zorgen ervoor dat uw dak waterkerend en waterdicht nog vele jaren natuurinvloeden kan weerstaan.

Upgrade uw daken

Wilt u daarnaast uw daken nog beter in topconditie houden? Dan is het verstandig bitumineuze dakbedekking te overwegen. Het is een speciale soort dakbedekking dat uw daken voorziet van een watervaste bescherming en rekent af met (potentiële) lekkage problemen.

Reken af met rioleringsproblemen 

Heeft u daarnaast eveneens last van waterproblemen zoals binnen uw riolering? Ook uw riolering pakken wij aan. We ontstoppen, reinigen, vervangen, inspecteren en lokaliseren problemen binnen uw rioleringssysteem en zorgen ervoor dat het water zonder belemmeringen gemakkelijk zijn weg kan vinden.

Vraag uw offerte vandaag aan

Laat uw (potentiële) zink en lood, riolering- en dakproblemen aangepakt worden. Neem gerust contact op en vraag vandaag de dag om een offerte en wij pakken uw probleem met beide professionele handen aan.

Meijer is aangesloten bij de VNI, het bedrijf bezit het VCA*-Certificaat en is tot slot een erkend leerbedrijf.

Neem Contact Op Voor Lood- en Zinkwerk op Maat

Ontdek de meerwaarde van vakkundig lood- en zinkwerk met de expertise van Loodgieters- en Centrale Verwarmingsbedrijf Meijer B.V. Rotterdam. Neem vandaag nog contact met ons op voor professioneel advies en betrouwbare dienstverlening.

Waarom Kiezen Voor Ons Lood- en Zinkwerk?

Met spoed een loodgieter nodig? - 24/7

Directe Hulp bij Loodgietersnood – Bereikbaarheid rond de klok voor uw dringende situaties.

Call Now Button