Over ons

Over ons:

Mountains Loodgieters- en Centrale verwarmingsbedrijf Meijer B.V. Rotterdam is al sinds 1905 een begrip in Rotterdam en omgeving.

Loodgieters- en Centrale verwarmingsbedrijf Meijer B.V is een bekend en veelzijdig loodgietersbedrijf gevestigd in Rotterdam. Gespecialiseerd in badkamers, verwarmingsinstallaties, loodgieterswerk en dakbedekking.

Meijer is aangesloten bij de VNI, het bedrijf bezit het VCA*-Certificaat en is tot slot een erkend leerbedrijf.

De werkzaamheden omvatten met name onderhoud, verbouw, aanbouw en kleinschalige nieuwbouw in de woning en utiliteitssector. Meijer is aangesloten bij de VNI, het bedrijf bezit het VCA*-Certificaat en is tot slot een erkend leerbedrijf.

Er werken circa 10 vakmensen binnen het bedrijf en het werkgebied bevindt zich binnen een straal van circa 100 km binnen de vestigingsplaats Rotterdam.
In de eigen, goed geoutilleerde werkplaats worden onder meer lood-, zink en koperproducten gefabriceerd, die later op locatie worden verwerkt.
Loodgietersbedrijf Meijer onderhoudt goede contacten met woningbouwverenigingen, Administratiekantoren beheer VvE en een groot aantal gerenommeerde Aannemers.

 

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen, of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier
Call Now Button